Skoordynowana i rozdzielona praca dla kuchni i pakowalni

Na podstawie złożonych zamówień, system generuje wszystkie 'przepisy’ jakie należy przygotować aby kolejno móc skompletować dania. Raport karty przepisów podaje potrzebną ilość składników przed WOT i WOM jak i wartości (w gramach) jakie powinny być uzyskane na koniec procesu przygotowania przepisu. Kolejno w raporcie 'Karty dań’ można odnaleźć informacje o tym jak należy poszczególne porcje skompletować i w jakiej ilości. Na wszystkich raportach są możliwe do umieszczenia instrukcje oraz zdjęcia. Co więcej zarówno dla kuchni jak i pakowalni są przygotowane zbiorcze 'checklisty’ jakie pozwalają na bieżąco śledzić wykonanie potrzebnych zadań. Zaletą wszystkich raportów jest również ich ułożenie w taki sposób aby móc przygotować i skompletować w pełni poszczególne tacki.

  • raport Karty przepisów
  • raport Karty dań
  • uwzględnienie WOT i WOM
  • inteligentne sortowanie
  • checklisty wszystkich przepisów i dań
  • obsługa ilustracji

Umów prezentację Caterings!

Caterings - system do zarządzania
firmą cateringową